Hyvää joulua ja uutta vuotta tännekin kaikelle kansalle vähän näin jälkijunassa! Sivun vanha pohja oli kadonnut jostain syystä ennen joulua, joten piti uudistaa ilmettä. Meidän arkemme on lähtenyt käyntiin joulumässäilyjen ja uuden vuoden juhlinnan jäljiltä. Joulun vietimme tuttuun tapaan mummolassa keskisuomessa ja uusi vuosi vaihdettiin kotosalla kavereiden kanssa railakkaissa tunnelmissa. Kicksparkkailuun saimme apuvälineiksi husky-valjaat, suosittelen. Itse tilasin valjaani todella edulliseen hintaan TÄÄLTÄ! Hetken aikaa meni ennenkuin koirat tajusi, että mitä pitää tehdä, mutta eiköhän se siitä. Lisäksi itse tajusin vasta tänään, että vetohihna kannattaa kiinnittää viimevuonna hankkimaani vetovyöhön. Tämä helpottaa sekä minun että koirien työskentelyä. Lisäksi koirat on silloin helpompi ottaa viereen tarpeen vaatiessa!

Lisäksi pitää muistaa mainita, että jännitin hieman uuden vuoden paukkujen vaikutusta tuohon yhteen touhottajaan(Nanaan), mutta aivan turhaan; oltiin tunti lenkillä kuuden jälkeen aivan järkyttävässä rakettien räiskeessä, eikä kumpikaan koirista letkauttanut korvaansakaan! JEE!

Eipä meille sen ihmeempiä tällä hetkellä.

Oikein ihanaa ja menestyksekästä vuotta 2011 toivotamme seuraavien kuvien saattelemana!

PC240012.JPG

PC240039.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulukuusen alla pakko poseerata kun käsketään, ulkona oli "lämpimimmillään" tuo 27 astetta, muuten mentiin yli 30:nen

 

PC240027.JPG

Nana ja jätkänkynttilä

 

PC260088.JPG

Koirat pääsivät mukaan verkkojen nostoon, kaloista ei oltu kiinnostuneita, mutta se valtava tila ympärillä kannusti juoksemaan kovaa!

 

PC260078.JPG

Kotipihassa leikittiin

 

PC260104.JPG

Vida sai makoisan peuran jalan (samoin Nana olisi saanut, mutta raukka pelkäsi sitä kuollakseen...)

 

PC260091.JPG

Tööt tööt!