Nyt on lomat lomailtu. Kuten huomata saattaa lomalla on lomailtu, eikä ole oltu päivittämässä blogia. Lomalla sattui ja tapahtui vaikka sun mitä. Mummolassa oltiin kahteenki otteeseen ja nuo oli Nanan ensikosketukset maalaiselämään. Hyvin tyttö suoriutui. Ainoana miinuksena mummolareissuilta pitää sanoa se, että Vidan poikaystävä Santtu jäi nyt kyllä ihan huomiotta, kun tytöt puljailivat vaan kahdestaan. Nana jossain vaiheessa vähän leikki Santun kanssa, mutta hyvin vähän, voi Santtu raukka!!

Tokot ja agitkin jäivät vähän vähemmälle, kun oltiin juuri treenipäivinä jossain muualla. Nanan tokossa kerettiin käydä kerran ja neito on oppinut jossain seuraamaan aivan uskomattoman upeasti! Kuka sitä on opettanut, koska minä en ainakaan?!? Sitten yhtenä kämminä pitää myös mainita se, että olin ilmottanut Vidan agikisoihin tavoitteena se viimeinen nolla. Saavuin paikalle hyvissä ajoin ja menin ilmottautumaan. Rokotukset olivat menneet vanhaksi, joten siihen jäi meidän kisat. AI ETTÄ SUUTUTTI!! No itseähän tuollaisesta vaan pitää syyttää, kun ei hoksaa katsoa tuollaisia ajoissa.

Loman huipennuksena sunnuntaina lähdettiin Katjan ja Karrin kanssa Haminan Rotikkoon. Kasvattajat olivat järjestäneet koko viikonlopun kestäneet kasvattaja-päivät. Paikalla oli paljon ihania vesiturriaisia. Timo Rannikko oli vetämässä agilityä, johon oltiin ilmottauduttu Vidan kanssa. Kylläpä siellä sai juosta oikein olan takaa, mutta hauskat treenit oli. Nana pääsi näyttelyharjoituksiin ja molemmat koirat pääsivät lisäksi kokeilemaan rally-tokoa, sekä peltojälkeä. Todella mukava reissu, joten super iso kiitos kasvattajille!!

Kuviakin olisi roppakaupalla, mutta nyt ei tämä taas anna lisätä niitä tänne....