Viikonloppu vietettiin Turussa. Oltiin siis menossa Nanan kanssa näyttelyihin. Vida joutui jäämään kotimieheksi, koska paikalle ei saanut tuoda turistikoiria. Tuskin Vida laittoi pahakseen, sai olla vanhempieni kanssa, jolloin säännöt eivät ole ehkä yhtä tiukkoja. Se on jännä miten ne aina unohtuu....Nana käyttäytyi oikein mallikkaasti hotellissa, sekä kaikkialla minne mentiin. Näyttelypaikalla, Nanasta olisi ollut kiva vain loikoilla ja katsella ympärilleen. Tuomari oli pelottavan näköinen belgialainen Norman Deschuymere. Nanalla ei ollut mitään ongelmaa siinä että tuomari katsoi ja kokeili tarkasti joka kohtaa. Sain itse seisoa, eikä minun tarvitse olla enää "tukena" polvillaan Nanan vieressä. Muutenkin vapaasti seisotus on ehkä enemmän meidän juttu. Kuvia katsellessani vaan huomasin, etten ollut osannut katsoa, että Nanan etujalat olivat hurjan edessä, joten tarkkuutta ensikerralle! Arvostelulapusta suoraan kopsattununa tuomari oli tätä mieltä Nanasta:

"Sissor bite, feminine head, good skull, good eyes & earset, good neck & back, needs more chest. Good anculations, young coat, loose in front & a bit too open in front when moving"

vapaa suomennos: "saksipurenta, feminiininen pää, hyvä kallo, hyvä silmäkorvasetti, hyvä niska ja selkä, tartteis enemmän rinnusta, hyvät kulmaukset, nuori turkki, löysä edestä ja vähän liian avoin(?) edestä liikkuessaan."

Laatuarvostelussa EH ja pelimme loppui siihen. Ehkä ihan hyvä kun omistajaa jännitti tosi paljon....Tuttujakin oli taas mukana. Nalalle ja Bobolle laatuarvostelussa tiukkaakin tiukemmalla tuomarilla ERIt! Joten onnea siitä! Tosi kivoja perroja näimme reissullamme, joten ei hukkaan mennyt ollenkaan reissu.

No eihän meidän koiratouhut siihen loppuneet, kun pääsimme takaisin kotiin otimme Vidan matkaan ja lähdettiin lonkkien kuvaukseen. Nanan lonkat näyttivät todella hienoilta, joten jäädään odottamaan loppulausuntoa.

Loppuun hotellikuva Nanasta, näyttelykuvia kaverin kameralla, joten tulee ehkä joskus!

 

IMG_8241.JPG