Virallisten näyttelyiden ura Nana osalta on nyt korkattu! Lähdimme aamutuimaan ajamaan kovassa lumipyryssä kohti Tamperetta. Paikkana oli hevosmaneessi ja voitte uskoa siellä oli kylmä. Takki oli päällä viimeiseen asti ennen vuoroa. Meidän kehässä oli viisi junioria. Tuomarina toimi Reia Leikola-Walden. Nana sai EH:n ja oli junnuluokan kolmas. Arvostelussa luki tällainen teksti:

"Tässä kehitysvaiheessa hieman ilmavalta vaikuttava juoniori, jolla miellyttävä pää ja ilme. Sopiva luusto. Hyvin kehittynyt runko. Hyvä takaosa. Saisi liikkua hieman pidemmällä taka-askeleella. Liikkeessä vielä kapea takaa ja leveä edestä. Lupaava turkki. Miellyttävä luonne"

Paikalla oli paljon tuttuja. Maritalle ja Iinekselle paljon onnea hienosta menestyksestä! Oli niin tiukka tuomari, että muille junnuille ei hellinnyt ERIä, kuin Iinekselle. Hieno tyttö se onkin, siitä ei pääse yli eikä ympäri! Hienoja oli minun silmään kaikki. Yksi asia mikä on kuitenkin aivan varma on se, että en enää koskaan lähde näyttelyihin jotka pidetään kylmässä hallissa talvella. Vida oli saanut viettää laatuaikaa mummolassa SOHVALLA katsoen tuntematonta sotilasta. Illalla Vida pääsee agitreeneilemään. Näin siis meidän itsenäisyyspäivä, mekot taitaa jäädä näkemättä. Kuvat tulee kunhan kameramieheltä kerkiää.