Nyt ollaan käyty paljon uimassa hellepäivien johdosta. Vidan takapääkin meni vähän jumiin liiasta uinnista, joten nyt pitää pitää pieni tauko tuosta mukavasta puuhasta. Siitä huomasi takapääjumin, kun Vida ei ole oikein koskaan tiputellut rimoja agilityssä alas, niin nyt tippui miniesteetkin...Hienon videonkin sain tehtyä uimareista, mutta jostain syystä video ei toimi picasassa, joten en saa siirrettyä sitä tänne(??). Nana on edennyt agilityssä huimasti. Kaikkia muita esteitä on jo menty paitsi keinua. A:n Nana meni itsekseen, eli sitä ei ole ollut tarkoitus edes ottaa vielä, mutta ihan kiva kun itsekseen harjoittelee.

No tällätavalla sain lisättyä videon. Eli klikkaa videota ja laita äänet päälle, niin pääset mukaan Vidan ja Nanan uintipuuhiin hetkeksi!

vida%20sukeltaa.jpg

 

 

 

 

 

 

Eilen oltiinkin koirakentällä. Paikalla olivat Katja Karrin ja Lurun kanssa. Lisäksi meitä moikkaamaan tuli Noora ihanan pienen mustan Onni-perrosen kanssa(13vk), sekä Anne perheineen Tarro-perrosen kanssa(12vk). Pennut riehuivat ja juoksivat intopinkeänä, kun löytyi omankokoista seuraa. Oli minulla kamerakin mukana, mutta se oli autossa, joten kuvat jäivät ottamatta. Mutta voin sanoa, että pennut olivat syötävän suloisia ja todella reippaita. Piti kokeilla miten Onni reagoi pusuääneen ja kyllähän minä sen jälkeen naamapesun sain. Kiva, että porukkaan saadaan lisää vahvistusta. Yritetään pitää isot treffit, kunhan vain ilmat viilenevät, että jaksaa koiratkin juoksennella.