...toivoo Nana näin missiuransa alussa. Tänään oltiin siis Riihimäellä Nanan ensimmäisissä näyttelyissä. Ilma oli mitä parahin ja luvatuista sadekuuroista ei ollut tietoakaan! Oltiin paikalla vähän ennen kahtatoista. Paikalla oli mukavasti porukkaa ja tuollainen jos mikä, niin on mahtavaa harjoittelua ihmis-ja koiratapahtumissa olosta. Tuttujakin nähtiin, kun Nuca oli ihmisineen tullut paikalle, kylläkin vain katselumielessä. Vaikka kyllähän tuo Nuca komia poika on, joten eiköhän hänetkin joskus näyttelykehässä nähtäne? 

Tuomarina toimi Soile Bister. Perroja oli kaksi kipaletta. 5-7kk luokassa oltiin vain me ja toinen oli 7-9kk luokassa. Pauliina, joka on meidän handlerimme vei Nanaa taas niin hienosti, vaikka välillä Nabsu kovasti yrittikin katsella missä minä olen. Tuomari sai katsoa aivan rauhassa, ja sitä Pauliina kehuikin, että Nana oli seisonut itse koko ajan paikoillaan, eikä yrittänyt liikkua. Arvostelu(joka oli kyllä sellaisella käsialalla kirjoitettu, että tarvitsisi CSI:n koulutuksen jotta siitä saisi selvää...) meni kutakuinkin näin :

"Kaunislinjainen, riitt. luustoinen kovin ilmava ja rungoton narttu. Lupaava pää. Niukasti kulm. edestä. Kyynärpäät saisivat olla tiiv. Hyvät takaraajat ja häntä. Lupaava karva. Erinom. sivuliike. Turhan leveä edestä. Hyvä luonne. "

Rungoton? Millainen koira on rungoton? Ai että nauroin tuota kommenttia. Pää on hyvä, mutta runko pitäis vaihtaa Nauru  Muuten minusta kuvaus on hyvä ja todellakin Nanaan sopiva. Seuraavaksi onkin mietinnän alla se, että leikkaako karvan pois jo nyt ja antaako kasvaa siten syksyn näyttelyihin. Kesäkuumat ja pitkä turkki on inhottava yhdistelmä, joten voipi olla että päädytään ajelemaan karvat pois. Kun vein Pauliinan kotiin, niin Nana sai hetken leikkiä pienen Hermannin kanssa. Helle oli kuitenkin liikaa molemmille ja leikit jäi lyhyeen. Tässä kuvia aurinkoisesta päivästä.

 

IMG_4865.JPG

tuulispää

 

IMG_4872.JPG

ja hampaat on!

IMG_4896.JPG

poseeraus

IMG_4906.JPG

Nana pääsi leikkimään ihanan 11-viikkoisen fieldsinspanieli Hermannin kanssa!

IMG_4918.JPG

olisko siellä vaikka pallo, mitä molemmat katsoo...?

IMG_4947.JPG

painia jaksettiin vain hetki, kun oli niin kuuma..

IMG_4958.JPG

lopuksi halittiinNauru

Iso kiitos Pauliinalle avustuksessa näyttelyuran alkuun! Eiköhän se homma tästä lähde pelittämään!