Tänään oli kyllä jo parempi päivä, verrattuna eiliseen. Eilen tosiaan tyystin unohdin että meillä olisi ollut agility. Yöllä heräsin ja havahduin, että voi hitsin pimpulat, agi meni nyt sitten sivu suun. No, mutta tästä päivästä sitten. Oltiin ensimmäistä kertaa kennelkerhon agi-tunneilla ja meni kyllä hienosti. Itse jänskäsin sitä että miten Vida suhtautuu avaralla kentällä ohikulkijoihin, mutta ei ollut mitään ongelmaa. KEINUKIN mentiin jo kuin ei mitään!!!!! Uskomaton tunti! No ja eikä siinä vielä kaikki. Olin valmistautunut jäämään tunnin päästä alkavalle tokotunnille, mitä ei ollut. Oli seuran mestaruuskisat, joihin olisi pitänyt ilmoittautua etukäteen, joten harmittelin sitä hetken kun en ollut tajunnut ilmottautua. Mutta sitten päätin käydä kysymässä josko mahtuisi vielä mukaan. No mahtui. Vaikka vettä tuli tuutin täydeltä meidän suorituksen aikana, se ei haitannut. Juoksutaukokaan ei näyttänyt hämäänvän, vaan neito teki kaikki suoritukset NIIN HIENOSTI!

Tässä listaa mitä teimme(suluissa pisteet mitä saimme): Paikallaanmakuu 2min(10), seuraaminen taluttimetta (8), estehyppy(10), liikkeestä maahan (tätä täytyy puolustella, että kyllä Vida tämän osaa, mutta kun maa oli märkä, niin kuka maahan silloin haluisi mennä? Meni siis vasta toisesta käskystä ja pisteitä 6), liikkeestä seis(10) ja luoksetulo(10). Yhteensä pisteitä siis 92 . (Kertoimet siis järjestyksessä 2,2,1,1,1,3). Lopussa vielä maininta, että parasta koirakon työskentelyssä on yhteistyö!

Ja tosiaan niin hienosti meillä meni, että saimme parhaat pisteet ja olemme nyt siis Hyvinkään seudun kennelkerhon ALO-luokan mestareita! Nauru

 

Tässä vielä sateen kastelema Vida ja ensimmäinen pokaali ja ruusuke!

IMG_0961.JPG